foradia aproop

Oliva ha acollit la primera competició de la Lliga Territorial de Jóvens Promeses en Armes Neumàtiques

Els competidors i competidores del Club de Tir Olímpic d'Oliva van aconseguir molt bones posicions

Durant el dissabte 7 de març, les instal·lacions del Club de Tir Olímpic d’Oliva van acollir la primera de les quatre jornades de competició que té la Lliga Territorial de Jóvens Promeses en Armes Neumàtiques, en la qual van participar 35 persones de tota la Comunitat Valenciana.

En la categoria Sub-23 masculí, la primera i la segona posició va ser per als representants d’Oliva, José Luis París Morató i José Prieto Cáceres. En tercera posició va quedar Yago Martín Calafat.

Teresa Mira-Perceval Sabater, del club d’Alacant, que va aconseguir la primera posició, en la mateixa categoria, però femenina.

En la categoria de Juvenil, el valencià José Carlos Iglesias es va fer amb el primer lloc, mentre que els representants del Club d’Oliva, Jaume Morató Miralles i Pere Picornell Monjo, van quedar segon i tercer respectivament.

Les dones de la categoria Juvenil del Club d’Oliva Aina París Morató i Nerea Alemany Morató van quedar tercera i quarta, i l’or va ser per a Victoria Blanco Tirado, de València.

Les competidores més menudes, de la categoria d’Infantil Femení, Leticia Angelova Tercieva i Mayo Prieto Cáceres, també d’Oliva es van col·locar en segona i tercera posició.

En la categoria mixta, van debutar Ainhoa Pérez Martínez i Marc Sabater.

La pròxima competició serà el 23 de maig a Elx.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *