foradia subscriutegrat

Alcoi registra la major xifra d’usuaris de les piscines municipals

Les instal·lacions estivals públiques sumen més de 48.800 accessos, el que també suposa un augment en més d'11.000 accessos respecte del mateix període en el 2022

48.803 usuaris han accedit a les piscines municipals d’Alcoi. Aquesta xifra suposa tot un rècord, donat que és la més alta des que la ciutat disposa de registres. Les dades han sigut recollides entre el 16 de juny, quan es van obrir les diverses instal·lacions amb què compta la ciutat, i el 31 de juliol. Aquest increment d’usuaris també mostra una diferència notable respecte al mateix període de la temporada anterior, amb 11.048 usuaris menys.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, valora de manera molt positiva les xifres, “la ciutadania té en les piscines municipals uns espais on poder gaudir de l’oci en estiu, ajudant a suportar la calor. Cada any anem millorant les piscines i, juntament amb els preus, fan que els usuaris tinguen unes instal·lacions en condicions i atractives, que fa incrementar l’afluència“.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi també destaquen un augment del nombre de carnets expedits en les oficines del Centre d’Esports, amb un total de 913, el que suposa 335 més que en 2022. Les dades, especialment les d’accessos, continuaran en augment donat que cal sumar el mes d’agost i fins al tancament de la temporada.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *