foradia pressupostparticipatiualcoi

Xàtiva presenta a les Falleres Majors de 2024

Patricia Giner Montagud serà Fallera Major i pertany a la falla Molina Claret i Vera Langa Suñer Fallera Major Infantil forma part de la comissió Sant Jordi

Xàtiva ja té a les seues Falleres Majors per al 2024. L’alcalde en funcions de la localitat, Roger Cerdà, ha sigut l’encarregat de telefonar a les candidates escollides per a ostentar aquest càrrec. Elles són Patricia Giner Montagud, que serà Fallera Major i que pertany a la falla Molina Claret, i Vera Langa Suñer Fallera Major Infantil que forma part de la comissió Sant Jordi.

Giner és fallera quasi des de que va nàixer i ja en l’any 2009 va ostentar el càrrec de fallera major infantil de la seua falla d’aleshores, la falla Murta Maravall, i dos anys després es convertiria en Fallera Major Infantil de Xàtiva. Precisament Patrícia compartirà aquest any amb les dames que ja la van acompanyar al regnat infantil aquell any 2011.

Pel que fa a Vera Langa, en l’últim any va ser fallera major infantil de la seua comissió, i segons s’indica en la seua carta de presentació: “És una fallera de bressol i forma part de la nostra comissió des que va nàixer, l’any 2011. Juntament amb els seus pares, també fallers, comparteix un gran sentiment per la nostra festa i en especial per la nostra falla, formant part d’una manera activa en tots i cadascun dels actes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *