foradia pressupostparticipatiualcoi

Iniciem juny amb un nou Grat

Hem arribat al sisé mes de l'any carregats de continguts: repàs a les eleccions municipals i autonòmiques, coneixem les universitats de les comarques centrals, i ens preparem per a les festes de la Zona Nord. Tot això, i molt més a les pàgines d'El Grat 747

Encara ens estem recuperant de la ressaca de les eleccions municipals i autonòmiques, però ens hem de preparar per a les generals que vindran al mes de juliol. Per això, hem volgut fer un repàs exhaustiu de tot el que va passar a la nit del 28 de maig amb la crònica de Javier Llopis ‘El PSOE haurà de buscar pactes d’esquerres després de patir la pèrdua de tres regidors’, i el repàs que ha fet Belén Rivas dels resultats dels municipis de les comarques centrals.

Deixant a un costat la política, en aquest número també tenim altres continguts d’interés, com l’especial sobre les festes de la Zona Nord, que se celebraran des del dia 17 al 24 de juny. A banda de saber totes les activitats que es faran en aquests dies, també hem parlat amb Manuel Flores, president de l’Associació de Veïns de la Zona Nord; amb Pilar Herrero, presidenta del Mercat de la Zona Nord; i hem dedicat la nostra secció ‘El poble és savi’ perquè els comerciants del barri ens conten que saben d’aquestes festes.

Ja que s’està acabant el curs escolar, i els centres educatius ja s’estan preparant per al pròxim, hem volgut saber les dates de matriculació i si hi ha novetats a l’Oròsia Silvestre i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. A banda, també hem visitat el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, i hem tingut una llarga xarrada amb Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València que ens ha contat tots els projectes que estan ara mateix damunt de la taula.

Altres dels continguts especials d’aquesta edició d’El Grat són el reportatge de Juan Bordera i Fernando Valladares: ‘La primavera silenciosament assassinada’; i la crònica sobre les festes de Muro feta per Carlos Jover.

Un altre dels imprescindibles del nostre periòdic és el Suplement d’Art&Cultura en el qual hem tractat temes com les Trobades d’escoles en valencià, Els nostres artistes, Corrents Continus Alcoi, els Cicles Expositius d’Art d’Alcoi, i els Premis Ficcions d’Amic.

Tot açò, i a més a més, tota l’actualitat de les comarques centrals valencianes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *