foradia pressupostparticipatiualcoi

Ix a concurs la segona fase de la rehabilitació del Museu de Camilo Sesto

El pressupost base de licitació és de 559.040 euros, finançat al 60% pels Fons Europeus Next Generation, i el termini màxim d'execució és de 12 mesos

L’Ajuntament d’Alcoi ha tret a concurs les obres de la segona fase de la rehabilitació del Museu de Camilo Sesto. El pressupost base de licitació és de 559.040 euros i el termini màxim d’execució és de dotze mesos des de l’inici de les obres, que està previst per a l’últim trimestre d’enguany. La Junta de Govern ha aprovat el Perfil del Contractant i ja està publicat. Es podran sol·licituds fins als 26 de juny a les 12h.

En aquesta segona fase de les obres es faran principalment intervencions de rehabilitació energètica, instal·lació d’ascensor, instal·lacions elèctriques i de climatització, i acabats, tant portes com finestres, sanitaris i lavabos.

Ara s’està fent la primera fase, i els treballs, que estan molt avançats, s’han centrat en la consolidació, millora de l’accessibilitat i solucionat els problemes de salubritat en la coberta, com també s’està actuant en l’estabilitat dels elements estructurals, i com a millora aportada per l’empresa s’intervé en les bigues del faldó de la coberta al pati.

Les obres s’estan finançant al 60% pels Fons Europeus, és a dir, que s’estan aportant 1,6 milions euros de les Ajudes Específiques del Pla de rehabilitació d’edificis públics millorant l’eficiència energètica, que serviran per al Museu de Camilo Sesto, i per a la Pinacoteca Municipal.

Amb la posada en marxa d’aquests dos espais culturals, el complex cultural en l’immoble que va acollir l’antic asil, es completarà aquest edifici d’El Camí, perquè ja es troba la sala d’exposicions de La Capella.

A banda dels treballs de rehabilitació, també s’està duent a terme el projecte museístic en el contingut d’aquest museu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *