foradia subscriutegrat

Els càrrecs del 2024 s’estrenen a la processó del Corpus

Després de celebrar-se l'Assemblea de l'Associació de Sant Jordi on es va presentar els càrrecs i es va fer el sorteig per triar Sant Jordiet, ja han fet la seua primera aparició pública durant aquest acte celebrat en la vesprada de l'11 de juny

Com marca la tradició, en la processó del Corpus, és la primera vegada que podem veure desfilar als càrrecs festers de les pròximes festes. Aquest acte s’ha celebrat durant la vesprada de l’11 de maig, i allí ja s’ha pogut veure al xiquet Sant Jordiet, i als dos capitans i dos alferes.

El dijous 8 de juny va celebrar-se l’Assemblea General Ordinària, on es van presentar els quatre càrrecs, i va fer-se el sorteig per triar al xiquet que representarà al patró. Entre 9 candidats, Mauro Abellán Bravo, de la Filà Judios, va ser el que l’atzar va elegir. Aquest xiquet té set anys, i resideix en Las Rozas (Madrid).

La resta de càrrecs, que a partir d’ara ja podrem veure en cada acte fester són: Dani Cano (Capità Cristià de la Filà Alcodians), Jordi Peidro (Capità Moro de la Filà Mudéjars), Santi Castelló (Alferes Cristià de la Filà Aragonesos), i Kiko Cano (Alferes Moro de la Filà Abencerrajes).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *