foradia subscriutegrat

L’Associació de Veïns de la Zona Nord impulsa la 43 edició de ‘La Setmana dels Barris’

Des del 17 al 24 de juny el barri estarà de festa, però, a banda, des de l'Associació de Veïns, presidida per Manuel Flores, treballen durant tot l'any per mantenir viva la Zona Nord

L’Associació de Veïns de la Zona Nord ha treballat de valent per tirar endavant la 43 edició de ‘La Setmana dels Barris’, que durarà des del dia 17 al 24 de juny. Durant aquests dies hi haurà una amplia programació amb actuacions de ball, concert, petanca, sopars, o la tradicional ‘cremà’. Manuel Flores, president d’aquesta associació, ha destacat com a dies més importants el conegut com a ‘Dia del Ros’ a la vespra de Sant Joan, i eixa mateixa nit, moment en el qual es cremarà la foguera d’enguany dedicada a l’avinguda de la Hispanitat, i el Dia de la Cloenda.

D’aquests dies festius i dels seus actes poden gaudir tots els alcoians i alcoianes, i així ho ha fet saber Flores: “Convidem a que vinguen els veïns de tot Alcoi, encara que ja ho fan. Ens agrada que vinguen a gaudir amb nosaltres d’aquests dies carregats d’activitats per a tots els gustos i edats”.

Deixant a un costat les festes, des de l’Associació treballen durant tot l’any per a mantenir viu el seu barri, i per això compten amb un club de lectura, o un grup de treballs manuals: “El que volem és dinamitzar el barri perquè tinguem actuacions, que es puguen fer aquestes festes, o celebrar el dia 9 d’octubre, o el mercadet de Nadal. Són actes puntuals perquè la gent de barri puga gaudir”.

No tot són activitats, ja que la tasca d’aquesta entitat també es dirigeix a mantenir de la millor forma possible la Zona Nord: “Estem per ajudar als veïns, escoltar els seus problemes i intentar resoldre’ls. També demanem coses a l’Ajuntament, com un poquet de manteniment als carrers i els parcs, que els arbres estiguen ben cuidats perquè quan arribe el bon temps siguen llocs agradables per a passejar o estar en família. Per exemple, a la Zona d’Ausiàs March van llevar lluminària, i vam reunir-se amb els regidors, i, de seguida, es van reposar eixes fanals. Qualsevol reclamació del veïnat es fa a través de l’Associació”, i incideix que: “No sols demanem, també agraïm la feina que fa l’Ajuntament perquè ens donen molt suport a l’hora de fer activitats, i fan coses que estan molt bé per al barri”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *