foradia elgrat

Irina Sempere: “La gent eixirà més al carrer i gaudiran, es notarà l’alegria i ara és molt necessari”

Parlem a EL POBLE ÉS SAVI de les festes al barri de la Zona Nord

Irina Sempere viurà enguany les seues primeres festes del barri, i és que porta poc temps amb Manetes de Punt: “És el meu primer any i espere que tot vaja genial, tornar a la normalitat sempre és una cosa molt bonica”, però, així i tot, ja sap molts actes de la programació com la festa de disfresses, i convida a la gent que: “Si la gent necessita, ací hi ha material per a poder fer disfresses, com trepes, cremalleres, o flocs, així que estem ací per a qualsevol cosa que necessiten”.

La gerent de Manetes de Punt, és nova al barri i està molt contenta d’haver ubicat allí el seu negoci: “És un barri amb moltíssima activitat, molta vida. Quan vaig començar no ho esperava, però la Hispanitat està sempre plena, i la gent del barri és fantàstica, estic molt contenta d’estar ací”.

“Aquestes festes animaran moltíssim, la gent eixirà més al carrer i gaudiran, es notarà l’alegria, i ara mateix és molt necessari fer coses en comunitat. Hem estat dos anys tancats, I ara actes així uneixen molt”, assegura Irina.

Font: Belén Rivas./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *