foradia subscriutegrat

Oliva comença el Repte Lector d’estiu

Des del dia 26 de juny i fins al 31 d'agost, els xiquets i xiquetes d'entre 6 i 16 anys hauran de llegir una sèrie de llibres de gran qualitat i varietat

Des del dia 26 de juny al 31 d’agost, la Biblioteca Tamarit d’Oliva estarà gaudint del Repte Lector, una iniciativa dirigida a xiquetes i joves entre els 6 i els 16 anys, i que té com a objectiu apropar a aquesta part de la societat al món dels llibres d’una forma lúdica i divertida.

Els participants realitzaran un itinerant de lectura flexible, conformat per llibres de gran qualitat i varietat que seleccionaran des de les biblioteques d’Oliva. Per tal de superar cada repte s’hauran de llegir sis llibres i presentar una ressenya d’un d’ells, que cada participant decidirà com la fa (resum, treball manual, dibuix…). Amb aquesta ressenya s’editarà un llibre col·lectiu, que formarà part de la col·lecció Reptes.

Tots els participants han rebut a l’hora de fer la inscripció el ‘Diari del Repte’, i un quadern per a fer el seguiment de les lectures i ressenyes corresponents.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *