foradia pressupostparticipatiualcoi

Els millors expedients de 4t d’ESO reben els Premis ‘Futur’

És la quarta edició d'aquests premis organitzats pel Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, i han acudit alumnat de Mutxamel, Bocairent, Villena i Alcoi

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha celebrat l’acte de lliurament dels Premis ‘Futur’ als millors expedients de 4t d’ESO de Ciència. Aquesta és la quarta edició d’aquest esdeveniment que ja s’ha consolidat totalment. La plaça Ferrándiz i Carbonell va acollir aquesta gala en la qual van assistir 20 estudiants de Bocairent, Villena, Mutxamel i Alcoi, que han estat acompanyats pels seus familiars, amics, i directors dels seus centres educatius.

Els premiats han rebut un diploma acreditatiu, un detall tecnològic i marxandatge del Campus d’Alcoi.

Aquests premis van nàixer amb la intenció de reconéixer l’esforç dels estudiants, i a més, també s’ha ret un merescut homenatge a la tasca que fan els docents i familiars de l’alumnat.

Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha sigut l’encarregat d’entregar aquests reconeixements. En representació de l’Ajuntament d’Alcoi ha acudit l’alcalde, Toni Francés, el regidor d’Educació i Esport, Alberto Belda, i altres membres de la corporació municipal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *