foradia pressupostparticipatiualcoi

El 7 de desembre de 2023, el 18 de març i el 23 d’abril de 2024, es proposen com a festius escolars a Alcoi

El Consell Escolar Municipal han proposat aquests dies a la Direcció Territorial d'Educació, i a més a més, se sol·licita que el dia 8 d'abril no siga festiu a la ciutat i que es trasllade al 19 d'abril de 2024 (Dia dels Músics a Alcoi)

El Consell Escolar Municipal ha acordat en una reunió proposar a la Direcció Territorial d’Educació que els dies no lectius del curs 2023-2024 siguen el 7 de desembre de 2023, el 18 de març i el 23 d’abril de 2024. La proposta ha sigut aprovada per la majoria del Consell, però ara s’ha d’esperar a la ratificació de la Direcció General de Centres i Personal Docent, ja que, també s’ha proposat la modificació d’aquest calendari a Alcoi.

Aquest canvi consisteix a passar el festiu del dia 8 d’abril (dilluns de Sant Vicent), al dia 19 d’abril, que serà el Dia dels Músics.

Alberto Belda, regidor d’Educació, ha explicat que: “Quan valorem els dies no lectius a nivell escolar ho fem pensant en una racionalització dels festius, i buscant la conciliació familiar i laboral”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *