foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç llança el programa ‘Empresa Avanza 2023’

Els participants tindran una formació gratuïta amb sessions grupals presencials, i una tutoria presencial individual, que tindran com a objectiu millorar la seua empresa

La Cambra de Comerç llança el programa ‘Empresa Avanza 2023’ per a la consolidació empresarial, i ajudar als professionals, autònoms, propietaris i gerents d’un negoci, per tal d’aconseguir l’èxit i creixement empresarial.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha col·laborat en aquest programa que és gratuït per a tot aquell que vulga participar i, per tant, tenir nous coneixements, tècniques i ferramentes per a obtenir millores als seus negocis.

Hi haurà sessions grupals presencials, en les quals es podrà parlar amb altres professionals, compartir experiències, i parlar sobre la situació actual de les diferents àrees de negoci; i també hi haurà una tutorial presencial i individual, per a poder tractar reptes específics i rebre orientació personalitzada.

Aquest projecte té com a objectiu millor la rendibilitat de l’empresa, avaluar alternatives d’expansió, identificar la situació actual de les diferents àrees del negoci, i incorporar un pla de viabilitat que permeta millorar el negoci.

Les jornades començaran el dia 18 de setembre i finalitzaran el 3 de novembre, i durant aquests mesos, el curs es dividirà en 7 mòduls: diagnòstic de situació, àrea de màrqueting, gestió empresarial, sostenibilitat, digitalització, àrea de finances, i pla estratègic.

En aquest enllaç podràs trobar tota la informació detallada i com fer la inscripció.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *