foradia subscriutegrat

Les piscines municipals reben 6.019 accessos des del 18 de juny

Des de l'Ajuntament d'Alcoi han valorat positivament l'inici de la temporada de piscines municipals

És temps de calor, i que millor forma de mitigar les altes temperatures que donant-se un bany refrescant a les piscines municipals. Això han hagut de pensar molts alcoians i alcoianes, ja que, des de l’Ajuntament d’Alcoi han informat que hi ha hagut un gran acolliment a l’obertura de les Piscines Municipals, i és que, les primeres xifres són semblants a les temporades arrere en les quals no hi havia pandèmia.

Sols porten 13 dies obertes, des del dia 18 de juny, i ja s’han comptabilitzat 6.019 accessos, entre els quals destaca una gran presència de gent jove, que ja han aprofitat per a donar-se els primers banys de l’estiu.

I és que, dels 6.019 accessos, 3.121 són joves entre els 6 i 16 anys, sent aquesta franja d’edat líder en assistències fins hui.

Per piscines les dades són: piscina de Batoi, 1.107 usuaris; piscina de Caramanxel, 1.664 usuaris; i piscina José Trenzano Alós, 3.248 usuaris.

També ha destacat la venda de carnets de temporada que ascendeix a 299, una xifra més elevada que altres temporades en aquestes mateixes dates. El bo que més s’ha demandat ha sigut el de Matrimoni + 2 fills, sent el de Matrimoni + 1 fill, el que ocupa el segon lloc. Els bons encara es poden adquirir a l’oficina del Centre d’Esports.

Les piscines municipals continuen obrint en el seu horari habitual, de dilluns a diumenge de 10h a 20h. La temporada finalitzarà el dia 5 de setembre, diumenge.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *