foradia cdturisme

L’Ajuntament d’Alcoi licita la reforma de La Rosaleda per més de 4,8 milions d’euros

L'actuació té com a objectiu complir amb la sentència del TSJ i reposar la zona verda que hi havia abans de la reforma realitzada a principis dels anys 2000

La reforma de La Rosaleda torna a licitar-se. L’Ajuntament d’Alcoi aprova la licitació per tal de complir amb la sentència del TSJ que obliga a reposar la zona verda que va ser eliminada amb la reforma realitzada a principis dels anys 2000. L’actuació suposa una despesa de 4.810.571,09 euros, més del doble del que contemplava un informe tècnic i que va suposar que el concurs quedara desert.

La regidora d’Urbanisme, Vanessa Moltó, explica que “els populars van executar un projecte sabent que era il·legal i després no van fer res per solucionar-ho. Hem intentat resoldre aquesta situació amb el menor cost possible, seguint les indicacions del personal tècnic, i al final ens costarà a tots quasi 5 milions d’euros“.

El projecte, que haurà d’estar finalitzat en deu mesos des del moment en què s’adjudique l’obra, contempla la creació d’un jardí que seguisca les especificacions requerides, a més de les normatives d’accessibilitat. Per altra banda, es demolirà el forjat de coberta i es reforçarà l’estructura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *