foradia subscriutegrat

Alcoi pagarà un augment de més de 210.000 euros pel tractament dels residus

L'Ajuntament de la ciutat anuncia que aquest increment és degut a un nou impost a escala estatal per a impulsar una millora en el tractament del rebuig

Noves notícies respecte al tractament de residus a Alcoi. L’Ajuntament de la ciutat anuncia que haurà d’abonar 216.000 euros a causa d’un nou impost que afectarà tots els municipis d’Espanya. Aquesta taxa té com a objectiu impulsar als consistoris a què milloren el tractament de les restes des de l’origen, cosa que permetrà reduir l’impost, establert en 30 euros per tona abocada a l’abocador.

Des de l’Ajuntament alcoià alerten que el rebut de la brossa no és suficient per a cobrir tot el servei que suposa la recollida de residus i que, a partir d’ara ascendeix a 4,72 milions d’euros. Aquesta informació ve donada uns dies després d’anunciar l’ingrés de més de 408.000 euros pel reciclatge que realitzen els alcoians i que ara amb més motiu encara, animen a la ciutadania a la separació de les seues restes en els respectius contenidors, la qual cosa permetrà una reducció d’aquestes xifres econòmiques.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *