foradia pressupostparticipatiualcoi

Més de 4.700 escolars aprenen amb les activitats d’Educació Ambiental a Alcoi

La capital de l'Alcoià va portar a terme una programació durant el curs 2022-2023 amb la participació de 18 centres educatius

La conscienciació sobre la importància mediambiental és una tasca que comença als centres educatius. Per aquest motiu, a Alcoi es van portar a terme un total de 18 activitats, una per cada centre que va participar i que va comptar la participació d’un total 4.774 alumnes. Totes aquestes activitats han estat relacionades amb la tradició ecològica i el medi ambient.

L’edil de Transició Ecològica, Teresa Sanjuán, ha agraïtals Centres Educatius la seua participació en una campanya que vol fer conéixer a la infància i la joventut de la ciutat els temes relacionats amb el canvi climàtic, la gestió de residus i la recollida selectiva, entre d’altres. És important actuar des de menuts, així serem uns bons gestors de majors“.

Els tallers han sigut impartits per personal educador ambiental qualificat, hi han participat: CEIP Sant Vicent, Col·legi José Arnauda, IES Cotes Baixes, CEIP Horta Major, CPEE Tomàs Llàcer, CEIP Miguel Hernández, Col·legi Esclaves, Col·legi Sant Roc, Col·legi La Presentació – Carmelites, IES Pare Vitòria, CEIP El Romeral, CIP FP Batoi, AIN (Asociación para la Integración del Niño), Col·legi Santa Ana, Salesianos Juan XXIII, Salesianos San Vicente Ferrer, San Vicente de Paúl, IES Andreu Sempere i l’IES Professor Manuel Broseta de Banyeres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *