foradia subscriutegrat

Bocairent ret homenatge Als festers amb 50 i 75 anys en actiu

L'acte va estar inclós en el 86é concert fester i en la presentació pública del nou sergent

La festa de Bocairent va reunir-se per a retre homenatge als festers i festeres que compliran 50 i 75 anys en actiu en la festa durant 2024. L’acte va celebrar-se durant el dissabte al pavelló esportiu, encara que en un primer moment havia de fer-se a la plaça de bous. Així i tot, allí van estar presents les autoritats, el teixit cívic, i el veïnat, acompanyant a les 31 persones reconegudes en aquest acte i que van rebre la seua distinció de mans de l’alcalde de la localitat, el rector, i la presidenta de la comissió gestora de l’Associació de Festes de Moros i Cristians de Sant Blai.

Una vegada es van donar aquests reconeixements, l’acte va continuar amb una segona part protagonitzada per la Societat Musical Vila de Bocairent, que va oferir el 86é concert fester amb la col·laboració de membres del Grup de Xirimiters i Tabaleters de l’Aljub. A més a més, l’Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai va presentar al que serà nou sergent major, Vicent Vicedo Giner, que agafa relleu de Vicent Vañó Vañó, que ostentava el càrrec des de 1984, per la qual cosa el seu comiat va motivar una llarga ovació de tots els presents.

Mar Sanchis, presidenta de la comissió gestora que dirigeix actualment l’associació, va felicitar les persones guardonades per “tota una vida festera” i va assenyalar l’alta participació en el conjunt de la programació del Panellet, en la qual s’incloïa també l’homenatge de dissabte. Al seu torn, l’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, va destacar que l’acte valorava dos elements essencials de la festa: la música i les persones que fan possible els Moros i Cristians.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *