foradia subscriutegrat

Hilari Alonso presenta ‘Terra Màgica’ a Muro

El Centre Cultural de la localitat serà l'escenari en el qual el cantant farà un concert espectacle el dia 23 de setembre a les 20h

El cantant murer Hilari Alonso presenta el seu nou disc-espectacle, que segons explica “s’acosta al ric imaginari fantàstic i màgic valencià, moltes vegades desconeguda o menyspreada pels mateixos valencians”. En ‘Terra Màgica’, nom d’aquest treball, es poden escoltar melodies tradicionals i amb un tractament innovador i avantguardista es mostren elements que van de les ‘Encantades’ a les llegendes, als rituals o als remeis antics i que obrin un nou ventall sonor a l’imaginari màgic col·lectiu.

En ‘Terra Màgica’ han col·laborat músics com Pau Puig, Magí Capdevila i Marina Lluch, i també Carmen París, Pep Gimeno ‘Botifarra’, la Unió Musical de Muro, i l’Associació de Campaners del Comtat. Tots ells han estat sota la direcció artística de Martí Torras, assessorament de Juanfran Ferrandiz i textos de Joan Moixino.

L’espectacle de presentació es podrà gaudir al Centre Cultural de Muro el dia 23 de setembre a les 20h. Per a poder assistir es podran adquirir les localitats en horari de matí al Centre Cultural, o telefonant al 965532195.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *