foradia subscriutegrat

La setena edició de la jornada Focus Pyme arriba a Alcoi

Se celebrarà el dia 28 de setembre, durant el matí, a l'espai Àgora de la ciutat. El lema de la jornada d'enguany és 'Com atraure talent: ocupació de qualitat i equips feliços'

Àlex Cerradelo, vicealcalde d’Alcoi i regidor de Promoció Econòmica, juntament amb Ramón Ferrandis, CEO del CEEI Alcoi-València, han presentat en roda de premsa la que serà la setena edició de la jornada Focus Pyme que se celebrarà a Alcoi el pròxim dia 28 de setembre, durant el matí, a l’espai Àgora.

L’objectiu principal d’aquesta jornada que té com a lema ‘Com atraure talent: ocupació de qualitat i equips feliços’, és donar solució a les empreses de la comarca per a millorar, ja que, com ha explicat Ferrandis, el mercat laboral està canviat, i costa el mateix a les empreses trobar treballadors com als treballadors trobar feina. I és que, segons ha estat comentant el CEO del CEEI, en el primer semestre de 2023, 50.000 persones han presentat la seua dimissió al seu treball.

En la jornada es comptarà amb responsables de recursos humans de diferents empreses, així com CEO de grans empreses com Nirvel, per exemple, i tots ells explicaran la seua experiència i com estan aconseguint “equips feliços”.

Tant des del CEEI Alcoi-València, com des de l’Ajuntament d’Alcoi que aquesta jornada funcione tan bé com ho han fet les sis anteriors, i han convidat a tots aquells que estiguen interessats, siguen empreses o persones de la comarca o d’altres territoris, a fer la inscripció a través del web de CEEI Alcoi-València.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *