foradia subscriutegrat

Benifato commemora al seu patró amb una Fira

En el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre, Benifato estarà gaudint de la 18 edició de la Fira de Sant Miquel, on hi haurà activitats per a totes les edats

Des de fa 18 anys el poble de Benifato està commemorant el dia del seu patró, Sant Miquel, amb una fira molt especial, en la qual hi ha activitats per a totes les edats i tots els gustos. Tal com han explicat des del consistori, antigament se celebraven festes, però, com que ja no hi havia tanta gent en el poble com en estiu, es va decidir traslladar les festes al mes d’agost, i per al patró organitzar aquesta Fira. La tradició està ja tan consolidada que fins i tot, molts dels habitants de la localitat prefereixen la Fira de Sant Miquel a les festes.

Durant els dies 30 de setembre i 1 d’octubre, el poble estarà tancat al trànsit perquè la gent puga passejar i gaudir de tots els actes que s’han preparat per a aquests dos dies. Algunes de les activitats que més agraden són la tirolina en l’era, el passeig a cavall per a xiquets i xiquetes, i com no podia ser d’altra forma, les degustacions gastronòmiques. També hi haurà partida de pilota valenciana, actuacions, desfilades, exposicions, o jocs infantils.

L’organització d’aquest esdeveniment convida als veïns i veïnes d’altres localitats a gaudir d’aquesta Fira i descobrir tots els encants d’aquest poble de la Marina Baixa.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *