foradia subscriutegrat

Portes obertes als museus, rutes pels paratges de la ciutat i teatre per commemorar el Dia Mundial del Turisme

Any rere any el dia 27 de setembre se celebra aquest dia, i la ciutat d'Alcoi aprofita per a divulgar tots els atractius turístics, culturals i naturals que té amb diferents activitats, i jornades de portes obertes

El dia 27 de setembre es commemora el Dia Mundial del Turisme, i en Alcoi no volen quedar-se enrere en aquesta celebració, i per això s’aprofiten tots els diferents atractius turístics que té la ciutat per a potenciar-los i mostrar-los a la ciutadania.

Tots els museus de la ciutat faran jornades de portes obertes durant eixe dimecres, i també per al cap de setmana, per a donar l’ocasió a la ciutadania a poder gaudir d’aquesta festivitat i oferir-los un pla diferent. A banda, s’ha preparat una programació especial d’activitats per al cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre.

El dia 30, l’Explora farà una activitat teatralitzada amb jocs, que començarà a les 10h, i que començarà al Portal de Riquer. El Muboma, durà a terme l’activitat ‘Aventura en el MuBoma: Perduts en la jungla’, on els participants hauran de superar reptes i trobar l’eixida. Finalment, aquest dissabte, a la vesprada, també es faran les Trobades Solidàries al passeig de Cervantes.

Tant el dissabte com el diumenge, a banda de l’activitat del MuBomba que es repetirà, també es farà la visita al Racó Bonaventura, que eixirà a les 9h des de la pista de patinatge que hi ha al costat del Col·legi Santa Anna; i es podrà gaudir en la vesprada del dissabte i en la del diumenge del teatre, gràcies al Festival de Teatre Amateur. El Teatre Principal acollirà les actuacions a partir de les 19h.

Pel que fa a les activitats que sols es faran el diumenge 1 d’octubre, està la visita guiada al Mas de la Mota, on també es realitzarà un tast d’oli; una excursió a les pintures rupestres de La Sarga (amb quatre horaris diferents per a poder assistir, des de les 10 a les 13h), i també, es durà a terme la tercera edició de la Volta Als Ponts, una activitat organitzada pel Rotary Club en benefici de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca. La marxa començarà a les 12 des de la plaça d’Espanya.

A banda, una de les activitats que s’ha incorporat a última hora a aquesta programació, ha sigut la visita al campanar de Santa Maria. Per tal d’assistir s’haurà de fer inscripció, i tota la informació estarà disponible a la pàgina de l’Ajuntament d’Alcoi.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha destacat la gran varietat d’oferta turística que hi ha a la ciutat, i ha comentat que aquesta festa serveix per a fer divulgació de tot el que tenim. A més a més, ha indicat que durant la tardor és una de les millors èpoques de l’any per a visitar Alcoi.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *