foradia subscriutegrat

Cap de setmana amb una programació per a tots els gustos

A més de celebrar el Dia Mundial del Turisme, i que els museus facen activitats especials, també hi ha diferents esdeveniments per a poder triar, com concerts, rutes en bici, concurs de pintura, o l'aplec de danses populars

Es nota que comença a recuperar-se la normalitat i cada vegada són més les activitats que poden fer-se, i pareix, que la ciutat d’Alcoi s’ho ha pres seriosament i per al cap de setmana del 2 i 3 d’octubre hi ha una àmplia programació per a tots els gustos.

A més, s’ha d’assenyalar que durant aquests dies els museus de la localitat celebraran el Dia Mundial del Turisme amb diferents activitats, i amb jornades de portes obertes. El lema d’enguany per a celebrar aquest dia és ‘Turisme per a un creixement inclusiu’, i segons ha explicat la regidora d’aquesta àrea, Lorena Zamorano: “L’accessibilitat i la inclusió són uns dels grans objectius de la regidoria. Per això, tots els recursos turístics, igual que els museus que es gestionen des de l’àrea, estan signe-guiats. A més, l’oficina de turisme compta amb el sistema de ‘bucle magnètic’, en el seu taulell, que neutralitza els sons de fons per a millorar la comprensió a les persones sordes o amb discapacitat auditiva”.

El dissabte dia 2 d’octubre hi haurà visites guiades al Museu Arqueològic, al Muboma, pel Cementeri, per l’Alcoi Medieval, en Cerveses Lluna, i la nova ruta Urban Skills, que donarà un passeig per la zona del Centre.

També es podran fer altres activitats, com gaudir del Festival Femrap, dedicat per a donar visibilitat a les artistes femenines d’aquest estil, o anar al I Festival de Narració d’Alcoi, Un Fum de Contes, que durarà des del dia 1 al 3 d’octubre.

El diumenge 3 d’octubre continuaran les rutes pel Cementeri, i les d’Urban Skills, en aquesta ocasió es visitarà la zona de Santa Rosa, i se sumaran altres esdeveniments com ‘Amb bici per la Via Verda’, la XXI Pujada al Montcabrer, la Gala Lírica Homenatge a Federico Chueca, o les visites a les pintures rupestres de La Sarga.

Durant tots aquests dies es podrà continuar visitant les exposicions que hi ha a la Capella de l’Antic Asil, i les tres que hi ha a l’edifici de l’IVAM CADA Alcoi.

L’edil de Turisme ha destacat que: “Tenim un cap de setmana farcit d’activitats no sols per a les persones d’Alcoi. Volem convidar també a la gent de la comarca, que vinguen i puguen passar ací el cap de setmana, i gaudir de les activitats tant les d’interior com les que es fan a l’aire lliure, totes amb les mesures de seguretat corresponents. Comencem ja a fer coses, a prendre el pols a la cultura i a l’esport i a gaudir de la nostra ciutat que falta ens feia, us convide a tots a participar en la celebració del Dia Mundial del Turisme”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *