foradia subscriutegrat

Mireia Pascual presenta ‘El viaje de las gotas de lluvia’ a Muro

La presentació, que se celebrarà el 28 de setembre a la biblioteca de la localitat, està fins de la programació del cicle 'Parlem de llibres'

El dijous 28 de setembre, a les 20h, la Biblioteca de Muro acollirà, dins del seu cicle ‘Parlem de llibres’, la presentació del llibre infantil de la periodista alcoiana, Mireia Pascual, i la il·lustradora, també d’Alcoi, Maria Molina; ‘El viaje de las gotas de lluvia’.

El llibre, dirigit a xiquets i xiquetes a partir dels 10 anys, parla sobre les addiccions, i de com molts nens i nenes, pateixen a les seues famílies aquesta malaltia. Amb ‘El viaje de las gotas de lluvia’, Pascual i Molina han volgut ajudar a comprendre que és el que viuen aquests xiquets i xiquetes, i trencar amb estigmes.

En la presentació els assistents podrà adquirir aquest treball, i també de forma online a la web de l’editorial Reclam o qualsevol llibreria.

En aquest enllaç trobaràs el reportatge sobre aquest llibre, on l’autora explica tots els detalls sobre ‘El viaje de las gotas de lluvia’. 

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *