foradia subscriutegrat

Noves activitats per a començar octubre de la mà del Centre Ovidi Montllor

En aquesta setmana hi haurà Club de Lectura, i la tradicional festa del Correllengua amb motiu de la festivitat del 9 d'Octubre

Aquesta setmana el Centre Ovidi Montllor ha preparat dos noves activitats per a començar el mes d’octubre. La primera d’aquestes activitats se celebrarà el dia 5 d’octubre i consistirà en un Club de lectura en la qual es parlarà sobre ‘Tots els colors de guix’, de Francesc Pou.

En aquesta novel·la descriu la trajectòria vital de la filla d’un coronel de l’exèrcit de la República Espanyola i d’una mestra. Pilar Fernández va viure els anys de la Guerra Civil, fugint amb la seua mare i patint la desaparició del pare. La història continua explicant com aquesta família ix endavant superant tots els obstacles que va anar a posat la dictadura, i Pilar, creixerà amb la idea de voler ser mestra.

L’endemà, l’activitat es farà a la Casa Comuna de Turballos i consistirà en el tradicional Correllengua que any rere any se celebra a la pedania de Muro d’Alcoi. Allí es llegirà un manifest i seguidament serà el torn de l’actuació del cantant Tomàs de los Santos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *