foradia subscriutegrat

La Fira i Festes de Gandia torna a ser un èxit

Segons ha anunciat l'Ajuntament de Gandia, hi ha hagut una participació massiva i no hi ha hagut incidents destacables

L’Ajuntament de Gandia ha comunicat que aquesta edició de Fira i Festes s’ha saldat amb un èxit rotund de participació, i que no hi ha hagut incidents destacables.

L’alcalde de la localitat, José Manuel Prieto, ha volgut donar les gràcies als “tècnics, equips de producció i a totes les persones que han fet possible que la Fira i Festes haja estat un èxit. També a les brigades de neteja i seguretat que ens han permés gaudir amb tranquil·litat de tota l’àmplia programació que s’ha ofert”, i ha agraït a la ciutadania i als milers de persones que durant aquests dies ens han visitat.

Per la seua part, Balbina Sendra, regidora de Cultura, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit d’aquesta Fira, i ha fet valdre el treball del departament de Cultura i d’altres com la Policia i els serveis bàsics. La regidora també ha donat algunes xifres, com que 7.000 persones van participar en les activitats organitzades al María Enríquez, 8.500 al parc de la Festa, 17.000 a la plaça del Mosset i les més de 4.000 que van acudir als concerts de la Marquesa a més del Teatre Serrano que va congregar 2.000 persones en diverses activitats. Pel que fa a les activitats de carrer, es calcula que van ser 6.000 persones les que van gaudir d’aquests espectacles mentre que 3.000 ho van fer dels diferents concerts a les places. Una altra xifra que ha destacat la regidora han estat les més de 10.000 persones diàries que van visitar la Fira o els mercats temàtics.

Lydia Morant, regidora de Seguretat, ha afirmat que malgrat la massiva assistència, no hi ha hagut indigents destacables. “El dispositiu policial ha donat resposta a totes les necessitats i la coordinació amb la Policia Nacional ens ha permés arribar a totes les parts de la ciutat perquè s’haja pogut gaudir amb total normalitat de la Fira” ha afegit.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *