foradia subscriutegrat

Gandia celebra l’Orgull i la Diversitat

El divendres 24 de juny va celebrar-se una gran festa per la diversitat, i a més, des de l'Ajuntament s'han dut a terme diferents accions com col·locar banderes LGTBI a les platges, o la lectura del manifest a l'edifici consistorial

L’Ajuntament de Gandia dona suport al col·lectiu LGTBI i celebra l’orgull per la diversitat, i per això ha dut a terme durant aquests últims dies diferents accions i activitats.

La primera activitat es va dur a terme el divendres 24 de juny a la plaça dels Colomets. Va ser el concert #GandiaPrideOrgull2022, que va inundar de color la ciutat. En aquesta festa per la diversitat, que va estar organitzada pel Consell de Joves de Gandia, i per la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, van actuar grans professionals de l’espectacle de tot el País Valencià.

En la vesprada del 28 de juny, va tindre lloc la segona activitat, que va ser la lectura d’un manifest a l’Ajuntament. A l’acte van acudir tota la corporació municipal i representants del Consell de Joves de Gandia, i d’altres col·lectius LGTBI com DragSafor, Clgs Lgtbi+ Safor-Valldigna, entre altres. Després de la lectura es va penjar la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de l’edifici consistorial.

Finalment, l’última acció realitzada per l’Ajuntament, ha sigut la col·locació de banderes LGTBI a les platges de la ciutat, per tal de reafirmar-se com a destinació turística LGTBI friendy.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *