foradia subscriutegrat

Softcatalà celebra el seu 25 aniversari

L'associació dedicada a la promoció del català a través de les noves tecnologies, assegura que en aquest aniversari també se celebra la dedicació de les persones que han fet possible l'èxit d'aquesta plataforma

Softcatalà, l’associació dedicada a la promoció de la llengua catalana ha celebrat el seu 25 aniversari. La plataforma fa 25 anys que està treballant per la innovació lingüística, i per això, ha volgut fer un reconeixement a totes aquelles persones que han estat impulsant aquest projecte, siguen membres fundadors o col·laboradors actuals que aporten els seus coneixements i passió per la nostra llengua.

Els fundadors de Softcatalà van treballar de valent en adaptar el català a l’era digital, i amb el temps, aquesta visió es va materialitzar en una comunitat de persones compromeses amb eixe mateix objectiu.

Segons comenten des de la plataforma, haver arribat als 25 anys també ha sigut gràcies a totes les persones “que han confiat en les seves eines per a comunicar-se en català. Els missatges de suport i agraïment de la comunitat d’usuaris han estat una font inestimable d’inspiració per als membres del Softcatalà”.

Amb aquesta celebració, els membres de Softcatalà no sols han fet un repàs en el passat, sinó que també ha volgut donar una mirada cap al futur, i s’han compromés a continuar treballant “amb la mateixa passió i dedicació per assegurar-se que la llengua catalana continue sent una part integral de la vida actual. La història del Softcatalà està destinada a continuar, i esperem que tothom continue formant part d’aquest emocionant viatge”.

Per a continuar amb la celebració, l’associació està preparant una sèrie d’actes arreu del territori, i també a la xarxa per a poder donar difusió a tota la feina que es fa. “En nom de Softcatalà volem agrair a tota la gent el seu suport incondicional. Continuem endavant amb l’esperança d’aconseguir molts més èxits i noves oportunitats per a la nostra llengua”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *