foradia subscriutegrat

El Museu Arqueològic d’Alcoi renova la sala de prehistòria

La institució vol que durant aquest 2023 es continuen incorporant noves propostes didàctiques adaptades a les tendències museogràfiques actuals

Durant aquest 2023, el Museu Arqueològic Camilo Visedo d’Alcoi està treballant en incorporar noves propostes didàctiques adaptades a les tendències museogràfiques actuals. Per exemple, s’han modernitzat els panells de dos de les vitrines de la sala de prehistòria sobre la temàtica del món del Neolític, gràcies a una subvenció que prové de la Generalitat Valenciana.

A més a més, el públic, d’una manera més didàctica, es podrà apropar mitjançant il·lustracions a les activitats quotidianes de conreu de les primeres poblacions productores de fa 7.000 anys. També podran conéixer el procés d’elaboració de les primeres ceràmiques de la península Ibèrica.

Aquestes novetats se sumen a les de l’any passat, que també van dur-se a terme gràcies a una subvenció de la Conselleria de Cultura, i permet actualitzar les vitrines dels grups paleolítics, així com el món funerari de l’Edat dels Metalls.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *