foradia subscriutegrat

Xarrada sobre el moviment obrer a l’Alcoià i El Comtat

L'acte, organitzat pel Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica, es farà el dia 14 d'octubre, a les 19h, a l'Alqueria d'Asnar

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina de l’Alcoià i El Comtat, ha organitzat per a aquest dissabte 14 d’octubre, una xarrada sobre la història del moviment obrer a l’Alqueria d’Asnar. Joan Torregrossa serà l’encarregat de presentar l’acte, i participaran Diego L. Fernández i Pedro Juan Parra.

En el cas de Diego L. Fernández és professor de Geografia i Història a l’IES Andreu Sempere d’Alcoi, i membre del CAEHA i del Col·lectiu #Revolta1873. Fernández ha estat treballant en l’últim any en la difusió de la insurrecció obrera del 1873, en el seu 150 aniversari.

Pel que fa a Parra, és Doctor en Història per la Universitat d’Alacant per la tesi ‘Tardofranquismo y transición democrática en la Ciudad de Alcoy (1973-1979)’. Ell també és membre del CAEHA i autor de nombroses obres col·lectives i individuals, entre els quals destaquen ‘Rutas de la memòria obrera’ o ‘Les eleccions municipals de 1979 en les comarques de l’Alcoià i la Marina Alta’.

En aquest esdeveniment també col·laboraran l’Ajuntament de l’Alqueria d’Asnar i la Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià, i rep el suport de la Generalitat Valenciana en el context de les II Jornades de Memòria Democràtica a l’Alcoià i El Comtat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *