foradia subscriutegrat

Exposicions i festes protagonitzen la programació del Centre Ovidi Montllor

En la setmana passada es va inaugurar l'exposició 'La frontera invisible entre l'esperança i la desolació', i es va realitzar la Festa Estellés Alcoi 2023

Durant la setmana passada el Centre Ovidi Montllor va realitzar diverses activitats. La primera d’elles va tindre lloc en la vesprada del dimarts 17 d’octubre, i va ser la inauguració de l’exposició ‘La frontera invisible entre l’esperança i la desolació’, que està dedicada al Sàhara i a com es viu, i està feta a través de fotografies de Dani Méndez.

Adoración León i Ximo Nebot van intervenir en l’acte i van contar la seua experiència al Sàhara. Per la seua part, Òscar Méndez va donar la seua visió d’adolescent, i Gemma Bataller també va contar la seua experiència.

A través d’aquestes fotografies, els visitants podran transportar-se a aquesta regió i podran reflexionar sobre com és la realitat de la gent que viu a aquest lloc.

Dos dies després, el Centre va acollir la tradicional Festa Estellés 2023. En aquest acte van participar el duet ‘Tendur’, format per la cantautora Mireia Tortosa d’Ontinyent, i pel guitarrista Pau Miquel, i una vegada va finalitzar la seua actuació, va realitzar-se va realitzar-se la lectura del públic assistent d’alguns dels poemes de l’autor homenatjat, i seguidament es va donar pas al sopar de cabasset.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *