foradia subscriutegrat

S’inicia el nou cicle d’exposicions d’Art al Casal Ovidi Montllor

El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi ha acollit la presentació de la primera exposició artística del nou cicle d’art que comença en Alcoi • Avui dimecres dia 6 de febrer tindrà lloc la inauguració de la segona exposició del cicle d’art, "Temps" del pintor alcoià Roc Candela, i demà a Llotja de Sant Jordi “"Introspectiva", del pintor Joan Castejón”.

Un nombrós públic s’ha donat cita al Casal Ovidi Montllor  per contemplar les obres dels cinc artistes, Alissia (María Penalva), Juan Fco. Martínez Gómez de Albacete, Imma Mengual, David Vila, M.ª José Zanón. Cinc propostes diferents i individuals, des de diferents mètodes.

Intangibles, narratives de l’absència. Un projecte artístic plural” són cinc artistes que exploren els postulats de les seues investigacions més immediates, i que es podrà visitar fins al 29 de març 2019.

Durant aquesta setmana continuen les inauguracions de les exposicions dels cicles d’Art de la càtedra Antoni Miró, organitzats per la regidoria de Cultura i l’Ajuntament d’Alcoi.

Avui, dimecres 6 febrer a les 8 de la vesprada, inauguració al Centre Cultural Mario Silvestre “”Temps”, del pintor alcoià Roc Candela. I demà, dijous 7 febrer a les 8 de la vesprada, a Llotja de Sant Jordi “”Introspectiva”, del pintor Joan Castejón”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *