foradia cdturisme

Novembre sona a ritme de Jazz

La programació organitzada pel Jazz Club El Mussol continuarà durant el penúltim mes de l'any amb diferents concerts, un d'ells dins del Festival de Jazz de la Universitat Politècnica de València

El Jazz Club El Mussol intenta que durant cada mes de l’any els alcoians i alcoianes, així com gent de localitats dels voltants, puguen gaudir de la música jazz. Per al mes de novembre l’entitat té preparats dos concerts.

El primer d’ells se celebrarà el dijous 9 de novembre, i formarà part de la XXIX edició del Festival de Jazz de la Universitat Politècnica de València. En aquesta ocasió es comptarà amb l’actuació de Marquina-Selfa Trio, un grup que va nàixer en l’any 2022 gràcies a les ganes de compondre d’Eduard Marquina, pianista valencià i líder del projecte. Juntament amb ell estaran Matt Baker, al contrabaix, i Sergio Martínez, a les percussions. En el concert presentaran el seu treball ‘Carpesa Estesa’, un disc amb 9 temes, tots ells de composició original i inspirats en Carpesa, una pedania que es troba als afores de la ciutat de València. Aquest treball ha estat nominat als prestigiosos Premis Carlos Santos de la Música Valenciana 2022 dins de la categoria ‘Millor Disc de Jazz’.

Per altra banda, el dia 23 de novembre serà el torn del grup Xaloq, un quintet internacional que vindrà des de Rotterdam (Països Baixos), i que està fundat pel saxofonista alcoià Pau Jordà. Amb la seua música l’espectador podrà reinterpretar melodies tradicionals valencianes i composicions originals que estan inspirades en la tradició de la música mediterrània. Per una banda Xaloq sorpren al públic amb melodies i harmonies acollidores, però que tenen un contrast amb la duresa d’altres elements derivats del jazz modal i el free jazz.

Els dos concerts se celebraran al pub La Mujer Barbuda a les 20:30h, i concretament, el del dia 9 de novembre serà amb entrada gratuïta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *