foradia subscriutegrat

El Grat s’avança a un novembre de cultura i tradicions

Amb motiu de la celebració de la Fira de Tots Sants de Cocentaina hem avançat el llançament d'aquesta nova edició perquè així els lectors puguen conéixer de primera mà tota la informació sobre un dels esdeveniments més importants de la tradició valenciana. A més a més, tota l'actualitat de les comarques centrals valencianes, i moltíssims continguts interessants

Per al mes de novembre El Grat s’ha avançat uns dies per a poder apropar als lectors de les comarques centrals valencianes tota la informació sobre la 677 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, que se celebrarà enguany entre els dies 1 i 5 de novembre. A més de donar tota la informació sobre com serà la Fira, comptem amb l’entrevista a la regidora de Fira, Marcela Richart, el reportatge que ha fet Javi Segura, ‘El privilegi medieval dels contestans’, i a més a més, hem dedicat la tradicional secció ‘El poble és savi’ per saber com s’estan preparant al poble per a gaudir dels dies més grans de Cocentaina.

No tot ha de ser Fira en El Grat, ja que comptem amb més continguts molt interessants, com l’entrevista a la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Elisa Guillem; al president de l’Orquestra Simfònica Alcoiana, Ferran Villanueva; i coneixem un poc més qui està darrere del popular compte d’Instagram @memesalcoi.

A banda, també visitarem Muro per tal de conéixer totes les activitats que tenen preparades durant aquest mes amb motiu de la celebració del Mig Any Fester; i Xàtiva per a parlar sobre el festival familiar ‘Catalinetes i Cançonetes’.

A les pàgines d’El Grat no pot faltar mai el suplement Art&Cultura, i en aquesta ocasió tenim textos de Josep Sou, parlem dels Cicles Expositius d’Art d’Alcoi, i el reportatge mensual de la col·lecció ‘Els Nostres Artistes’ on coneixerem a Chema López.

Açò és sols una pinzellada del que els lectors podran observar a aquesta edició 752 d’El Grat, ja que també trobaran tota l’actualitat de les comarques centrals valencianes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *