foradia subscriutegrat

Muro finalitza les obres de millora al trinquet del poliesportiu

En aquesta actuació s'ha fet la coberta del recinte i s'ha millorat tota la il·luminació. En total ha tingut un cost de 169.221 euros

L’Ajuntament de Muro ha anunciat que ja han finalitzat les obres de millora de les infraestructures del trinquet del poliesportiu municipal de Muro. Amb aquesta actuació s’ha fet una nova coberta a la instal·lació, i s’han col·locat llums a tot el recinte, amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament d’aquest esport tradicional, que té una gran afició en la localitat.

El projecte ha suposat una inversió de 169.221 euros, dels quals, 56.256 han vingut per part de la Diputació d’Alacant.

Des de l’Ajuntament de Muro volen recordar que el trinquet va començar a funcionar en abril de 2018, i que amb aquesta inversió que s’ha fet ara, “s’ha aconseguit protegir la pista de les inclemències meteorològiques i una millora lumínica”.

A banda, també s’ha fet una reforma a la graderia, tenint en compte les necessitats que havien traslladat els usuaris respecte a l’altura i l’amplitud. A més a més, s’han cobert els laterals del recinte mitjançant panells polimèrics per a previndre l’entrada d’aigua en el mateix durant els dies de pluja. Encara que s’han cobert els laterals, s’ha deixat un espai entre la coberta de l’edifici i el lateral per tal d’afavorir l’entrada d’aire.

Saül Serrano, regidor d’Esports, ha comentat que “es tracta de la quarta actuació que es porta a terme en el trinquet, i estem molt contents amb els resultats, sobretot, perquè ha agradat molt als usuaris d’aquest recinte, que són els membres del Club de Pilota de Muro”.

Pròximament, es farà una inauguració del trinquet, però encara no hi ha data per a aquest acte, en el qual es vol comptar amb una partida de pilota professional i una altra per part dels jugadors del club.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *