foradia subscriutegrat

El projecte EPI arriba també al centre Tomàs Llàcer

Ja són 14 els centres que participaran en aquest projecte en el qual vol fomentar-se l'esport entre els escolars alcoians

Un any més s’ha posat en marxa el projecte d’Escoles Poliesportives d’Iniciació. Des del mes d’octubre, diferents tècnics esportius estan fent visites als centres educatius de primària d’Alcoi per a donar a conéixer a l’alumnat les diferents modalitats esportives vinculades a entitats i clubs locals.

El projecte està impulsat per la Regidoria d’Esports i compta amb el suport i la coordinació dels centres educatius, dels clubs i de les entitats que imparteixen modalitats dins dels horaris d’educació física.

L’alumnat de primària gaudirà durant aquest any de practicar esports com judo, hoquei patins, marxa nòrdica, gimnàstica artística, colpbol, balonkorft, esports adaptats, orientació i atletisme. Totes elles estaran impartides per tècnics especialitzats que tenen vinculació amb entitats i clubs de la ciutat, com el Centre Excursionista d’Alcoi, Judo Club Alcoi, Nou Bàsquet Alcoi, Patín Alcodiam, Sporting Hoquei Alcoi, Club Atletisme Alcoi, Club Gimnàstica Artística L’Esport o Club Gimnàstica Artística El Pastoret.

Entre les novetats d’enguany està que per primera vegada participarà el Centre Públic d’Educació Especia Tomàs Llàcer. Ja s’ha impartit la modalitat de judo i pròximament l’alumnat del centre farà marxa nòrdica.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha destacat que: “Des del Centre d’Esports només tenim paraules d’agraïment cap a totes i tots els que fan possible que aquest projecte esportiu – educatiu continue sent una realitat, curs darrer curs”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *