foradia subscriutegrat

El Coro Encanto de Griñón guanya la 43 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants

El cor vingut des de Madrid, ha sigut el guanyador del Primer Premi en aquest certamen, però també del Premi del Públic. Marta Mármol, del Cor de Cambra Amalthea de València va rebre el Premi a la Millor Direcció

El Certamen Coral de la Fira de Tots Sants ha arribat a la 43 edició. El dissabte 11 de novembre va celebrar-se al Centre Cultural El Teular aquesta gala en la qual es va proclamar com a guanyador al Coro Encanto de Griñón (Madrid), que va fer una magistral actuació, que va valer el primer premi atorgat pel Certamen, i que té una dotació econòmica de 3.000 euros. A més a més, també van rebre el Premi del Públic, amb una quantitat de 600 euros.

Al concurs també es va voler reconéixer la tasca del Cor de Cambra Amalthea de València, que va quedar en segona posició amb un premi de 1.800 euros, i la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat, que va obtenir el tercer premi, valorat en 1.200 euros. Per altra banda, la directora del Cor de Cambra Amalthea, Marta Mármol, va ser distingida amb el premi a la Millor Direcció.

Aquesta gala va comptar amb la periodista Rosa Porta, que va fer de presentadora, i va oferir alguns moments musicals acompanyada per la seua formació Fun Jazz Project durant la deliberació del jurat.

Segons ha comentat la regidora de Fira, Marcela Richart, “aquest esdeveniment continua sent un important aparador per a la música coral a Espanya, i reforça el compromís de la Fira de Tots Sants de Cocentaina a secundar i promoure la cultura i les arts del poble de Cocentaina i a fer-ho amb vocació internacional”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *