foradia subscriutegrat

Alcoi tindrà més enllumenat que el Nadal anterior

En total hi haurà 268 motius nadalencs en tota la ciutat, uns 70 més que en el darrer any

Els carrers d’Alcoi ja s’estan preparant per a gaudir de les festes nadalenques, i una de les primeres coses que s’estan fent és instal·lar l’enllumenat de Nadal.

Segons han anunciat des del consistori, enguany hi haurà un total de 268 motius nadalencs als carrers d’Alcoi, el que suposa al voltant de 70 més que el darrer any. Concretament, s’il·luminaran els carrers Isabel La Catòlica, Góngora, Serrella, Pont de Sant Jordi, Sant Tomàs i Sabadell.

A la zona per on discorren els actes de la Cavalcada, el Ban Reial, i les Pastoretes (Centre i Zona Alta), es procedirà a la instal·lació de la il·luminació pròpia, és a dir, l’enramada nadalenca que el consistori va adquirir en l’any 2017 i que està inspirada en el segell ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’, i pels motius modernistes de la Casa del Pavo. Concretament, hi ha 90 motius d’aquest tipus.

Per a la resta de barris de la ciutat, es compraran 57 motius i se’n llogaran 121. Els que es compren aprofitaran per a il·luminar la ciutat els pròxims anys.

Com ja s’ha dit anteriorment, ja ha començat la instal·lació de l’enllumenat, i s’espera que l’encesa de llums se celebre el divendres 1 de desembre.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *