foradia subscriutegrat

El mercat municipal de Bocairent rep una inversió de 30.660 euros

Amb aquesta subvenció provinent de la Generalitat Valenciana es millorarà la il·luminació, la climatització, i la seguretat de les instal·lacions

Als últims mesos l’Ajuntament de Bocairent ha estat treballant en diferents millores al recinte del mercat municipal, concretament, s’ha rebut una subvenció de 30.660 euros que ha sigut concedida per part de la Generalitat Valenciana en el Marc de les línies d’ajuda a municipis en matèria de comerç, consum i artesania.

El projecte s’ha centrat en tres línies d’actuació: la il·luminació, la climatització i la seguretat. En el primer punt, s’han instal·lat llums de led a les dos plantes del mercat, de manera que s’ha augmentat la quantitat, com l’eficiència energètica. Pel que fa a la climatització, s’ha instal·lat un retorn d’aire per a completar el sistema de climatització existent, i s’ha renovat una de les portes d’accés. Finalment, pel que fa a la seguretat, s’ha actuat en la zona de maquinàries per a garantir les condicions de seguretat.

M.Luz Pascual, regidora de Dinamització Comercial, ha explicat que aquesta “és una mostra més que l’equip de govern tracta d’aconseguir el màxim de recursos per a fer realitat el màxim de projectes”, i ha destacat que ha sigut una important inversió: “Són aspectes que tenen una incidència directa tant en les venedores i venedor com en la clientela; per tant, és positiu que hàgem pogut dur a terme aquesta actuació”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *