foradia subscriutegrat

El Jazz Club El Mussol tanca el 2023 amb dos nous concerts

El dia 7 i 29 de desembre se celebraran aquestes actuacions al pub La Mujer Barbuda d'Alcoi

El Jazz Club El Mussol porta 10 anys apropant als millors músics de Jazz a la ciutadania, i per a tancar l’any han volgut sorprendre al públic amb dos concerts molt especials que se celebraran al pub La Mujer Barbuda.

El primer d’ells s’emmarca dins del Cicle Internacional. Bavita Trio serà el grup que actuarà el dia 7 de desembre. Aquesta banda és una de les poques que utilitzen el baríton en la música improvisada, i s’encarreguen de barrejar sons de música antiga, improvisació de jazz, i música clàssica índia. Mathew Baker és el baríton, Pilar Almalé s’encarrega de la viola da gamba i la veu, i Chaintanya Chintamani Natu de les tables. El concert començarà a les 20:30h.

Per altra banda, Raíles Blues Band tancaran aquest 2023 amb el concert que se celebrarà el 29 de desembre. Roberto Giménez, a la guitarra i la veu; Francisco Matallín al baix elèctric i els cors, Felipe Cucciardi a la bateria, i Sergio Albentosa als teclats, són els membres d’aquest grup que farà gaudir al públic assistent a la Mujer Barbuda a les 20:30h d’aquest últim divendres de l’any

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *