foradia subscriutegrat

Nous cursos de valencià de la mà del Gabinet de Normalització Lingüística

Des del dia 1 de desembre al 22 del mateix temps podrà fer-se la matrícula per tal d'apuntar-se a un dels quatre nivells

Cada any, des del Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi, ofereix l’oportunitat de què la gent puga preparar-se l’examen per tal d’aconseguir el títol de valencià. Enguany, com sempre, es farà un curs per cada nivell (B1, B2, C1 i C2), i la matricula per a tots ells podrà fer-se des del dia 1 de desembre fins al 22 del mateix temps. Segons han comentat des del mateix Gabinet, la matrícula es farà de forma telemàtica, i podrà accedir-se a ella a través del codi QR del cartell, o en la seua pàgina web, però tot aquell que vulga preguntar directament, podrà fer-ho telefonant al 965537121. A la seu electrònica s’explica com fer la matrícula, així com el pagament d’aquesta (32 euros). A l’hora de fer la matrícula s’haurà d’aportar el títol del nivell anterior.

Per a cada nivell hi haurà entre 25/30 places, i tots ells assistiran a un total de 70 hores lectives, que es repartiran en 35 classes (dos hores, dos dies a la setmana de vesprada), que es realitzaran o a l’IES Pare Vitòria, o a l’IES Andreu Sempere, depenent del nivell. Les classes s’iniciaran just després que finalitze Nadal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *