foradia cdturisme

Serveis Socials de Cocentaina obri el termini per presentar projectes

El departament busca projectes que puguen incidir en el creixement personal o en el desenvolupament integral de les persones

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cocentaina ha obert el termini per presentar propostes d’activitats amb l’objectiu d’incidir en el creixement personal o el desenvolupament integral de les persones.

Busquen projectes relacionats amb l’atenció a persones en situació de dependència, el desenvolupament i creixement personal, autoestima i mindfulness; estimulació cognitiva i memòria activa, creació de vincle filioparental i criança, prevenció de violència de gènere, prevenció de conductes de risc en adolescents, alimentació saludable, activitats assistides amb animals per a joves, suport educatiu i temps lliure, bullying i ciberbullying, interculturalitat i integració de ciutadans estrangers i orientació laboral.

El document del projecte haurà d’incloure títol, fonamentació, naturalesa, metodologies, objectius, activitats, nombre de sessions, disponibilitat professional, procediment d’avaluació, destinataris, recursos humans i material i pressupost. Així mateix, haurà d’adjuntar-se el currículum del professional que durà a terme l’activitat.

Es podrà presentar fins al 31 de gener del 2024 a l’espai de Servei i Informació a la Ciutadania (SIC) situat a l’edifici principal de l’Ajuntament de Cocentaina o mitjançant la Seu Electrònica. Tot seguit, el Departament de Serveis Social valorarà totes les propostes i seleccionara aquells que més s’acosten a les necessitats de la població.

El regidor de Serveis Socials, Javi Sansalvador, ha assegurat que «aquesta iniciativa busca millorar el benestar de tots els contestans i contestanes en matèria de serveis socials, així com apropar l’activitat del comerç local i les empreses amb motivacions socials a la ciutadania».

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *