foradia subscriutegrat

El Taller de Piñero, Farmàcia El Campanar, Panespol i Industrias Seguí, premis Cambra de Comerç 2024

S'entregaran el pròxim 1 de febrer en el Círculo Industrial

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi ha donat a conéixer les empreses guardonades en els premis Cambra 2024, que s’entregaran, amb la presència del president de la Generalitat, Carlos Mazón, el pròxim 1 de febrer en el Círculo Industrial.

El Jurat ha decidit que les empreses premiades siguen:

Reconeixement a la Trajectòria Empresarial: El Taller de Piñero, S.L. per la seua adaptació contínua a les necessitats del mercat, per la seua aposta constant per la innovació i la sostenibilitat, per donar a conéixer la marca de la ciutat de manera internacional. El seu fundador, José Piñero, ha sigut inclòs per la revista Forbes com un dels 100 espanyols més creatius en el món dels negocis.

Reconeixement a la Indústria: Industrias Seguí Alcoy, S.L. per la seua reinvenció cap a nous productes i serveis des de la seua creació en 1880, passant des de la fabricació de maquinària tèxtil a la d’estructura per a renovables. Per la seua aposta per la sostenibilitat, especialment per cuidar la inclusió i igualtat de gènere en la seua plantilla.

Reconeixement a la Internacionalització: Panespol Systems de Alcoy, S.L., pel seu alt percentatge d’exportació en relació a la seua facturació, per la seua incorporació de nous mercats especialment en els tres últims anys.

Reconeixement al Comerç, Servei i Turisme: Farmàcia El Campanar, pels seus més de 275 anys amb la mateixa activitat en el mateix local, per la innovació i incorporació de nous productes, per la seua inversió en tecnologia i per la utilització de diversos canals en la seua gestió comercial.

El jurat desitja reiterar l’elevada participació en aquesta tercera edició respecte a les anteriors, i la gran qualitat de les candidatures presentades, al voltant d’una trentena de candidatures. En aquest sentit, el Jurat fa constar que la seua qualitat ha dificultat enormement la selecció d’una d’elles en cada categoria per a atorgar els reconeixements.

Per a Pablo de Gracia, president de Cambra d’Alcoi, “els premis Cambra d’Alcoi s’han consolidat absolutament amb una elevadíssima participació per part de les empreses de la ciutat. Ens ha resultat dificilíssim triar als guardonats d’entre signatures tan consolidades i que tanta riquesa aporten a Alcoi. Des de la Cambra animem a les empreses que no han sigut premiades a intentar-ho en la pròxima edició”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *