foradia cdturisme

Alcoi acollirà un acte de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF

Serà la seu de l'acte de lliurament de renovacions de Ciutats Amigues de la Infància d'UNICEF de la Comunitat Valenciana, el dijous 15 de febrer

Alcoi serà la seu de l’acte de lliurament de renovacions de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF de la Comunitat Valenciana. En concret, tindrà lloc el dijous 15 de febrer a les 11 hores en l’IVAM CADA Alcoi.

S’entregarà el Diploma de reconeixement a les entitats locals als ajuntaments d’Almussafes, Alzira, Castelló de la Plana, la Vall d’Uixò, Mislata, Teulada, La Pobla de Farnals, Picassent, Quart de Poblet, Xàbia i Alcoi. Durant l’acte xiquets i xiquetes del Consell Local d’Infància i Adolescència d’Alcoi oferiran una conferència.

La Secretaria Permanent de la Iniciativa Ciutats Amigues de la Infància, conformada per representants del Ministeri de Joventut i infància, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), l’Institut Universitari de Necessitats i Drets de la Infància i l’Adolescència (IUNDIA) i UNICEF Espanya, va acordar Renovar el Reconeixement a l’Ajuntament d’Alcoi com a Ciutat Amiga de la Infància en el marc de la Convocatòria de Reconeixements 2023.

Aquest Reconeixement posa en valor la labor dels Governs Locals, en aliança amb altres actors, i especialment amb els seus destinataris, els xiquets i xiquetes, per a protegir i garantir el compliment dels seus drets i liderar un procés continu d’implementació estratègica de mesures, en qualsevol circumstància, que tenen un impacte tangible en el seu benestar.

“Ser part de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància implica compartir una mateixa visió: que tot xiquet, xiqueta i adolescent puga desenvolupar-se plenament a les seues ciutats i comunitats, perquè el progrés de la infància és el progrés de tots. És una inversió en la infància que té un impacte positiu, present i futur, transformador de la realitat de la infància i de tota la societat”, destaca la regidora, Aroa Mira.

Els objectius que té el Programa Ciutats Amigues de la Infància són impulsar l’adopció de Plans d’Infància Municipals, promoure la participació dels xiquets i xiquetes en la vida pública municipal a través dels Consells d’Infància, impulsar el desenvolupament de polítiques municipals que tendeixen a afavorir l’aplicació de la Convenció sobre els Drets del Xiquet i promoure el treball en Xarxa d’UNICEF Comité Espanyol amb les entitats locals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *