foradia mediambient

L’Ajuntament d’Alcoi acull el projecte “Ciudades Amigas de la Infancia” d’Unicef

• Els objectius que té el Programa Ciutats Amigues de la Infància són impulsar l'adopció de Plans d'Infància Municipals, promoure la participació dels xiquets i xiquets... • Creiem en la necessitat de fer polítiques per als menors, per tal que aquests siguen protagonistes en la millora i la transformació de la ciutat

El Saló de Plenaris d’Alcoi ha acollit una reunió per donar a conéixer als Caps del Departament el projecte de “Ciudades Amigas de la Infancia” d’Unicef.

Els objectius que té el Programa Ciutats Amigues de la Infància són impulsar l’adopció de Plans d’Infància Municipals, promoure la participació dels xiquets i xiquets en la vida pública municipal a través dels Consells d’Infància, impulsar el desenvolupament de polítiques municipals que tendeixen a afavorir l’aplicació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant i promoure el treball en Xarxa d’UNICEF Comité Espanyol amb les entitats locals.

“Creiem en la necessitat de fer polítiques per als menors, per tal que aquests siguen protagonistes en la millora i la transformació de la ciutat, ja que els considerem com a ciutadans que pensen, opinen, actuen, i participen en el creixement de la ciutat. La nostra voluntat és fer d’ells persones amb una responsabilitat social en la ciutat i en la ciutadania”, explica la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira.

En la reunió també van estar presents, Marlene Perkins, coordinadora de projectes UNICEF comunitat valenciana, per part de la Universitat d’Alacant i dins del Instituto Universitario de Estudios Sociales de América Latina, Virgilio Candela i Rafa Garcia que seran els responsables de fer un diagnòstic de la ciutat en matèria d’infància. A més, estava present l’empresa encarregada, que dinamitzarà el Consell d’Infància i Joventut, FILIAS.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *