foradia subscriutegrat

Ja funciona el nou aparcament de l’Hospital

Suposa 90 places més i el projecte contempla posteriors fases en altura

Ja està funcionant el nou aparcament de l’Hospital Mare de Déu dels Lliris i ha passat de 102 a 192 places (quatre són adaptades), quedant ubicades a la zona de l’antic heliport. Així mateix, han millorat l’accés a l’aparcament i la circulació interior d’aquest.

L’actuació ha estat finançada al 100% per la Generalitat Valenciana a través dels pressupostos participatius 2021 després de la sol·licitud de l’Associació de Veïns Santa Rosa La Mistera, i ha tingut un cost de quasi 444.000 euros.

L’obra també ha contemplat executar un drenatge en la nova zona d’aparcament format per canalons lineals que capten l’aigua superficial procedent de la pluja i la condueixen mitjançant la disposició de col·lectors enterrats i pous fins a la xarxa municipal de sanejament. El projecte contempla posteriors fases per ampliar l’aparcament en altura.

El regidor de Mobilitat, Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca que “aquest aparcament és molt important no sols per a l’Hospital que pràcticament duplicarà el seu aparcament, també per a la gent de la resta d’Alcoi i de les nostres comarques que ve al Verge dels Lliris, i per al barri de la Zona Nord. Moltes de les persones que anaven a l’Hospital havien d’aparcar als carrers més pròxims, la qual cosa provocava que la gent del barri haguera d’aparcar més lluny dels seus propis habitatges”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *