foradia subscriutegrat

S’incorpora un nou anestesista al Departament de Salut d’Alcoi

El Partit Popular va proposar traslladar a la Conselleria de Salut Universal i Salut Pública quina era la situació i demanar una solució. La proposta va rebre el suport de tots els grups polítics

L’Hospital Comarcal Verge dels Lliris patia la falta d’especialistes anestesistes, i davant aquesta situació, l’Ajuntament d’Alcoi, a proposta del PP, i amb el suport de tots els grups polítics, van fer una Declaració Institucional per a traslladar a la Conselleria de Salut el que estava ocorrent a l’hospital i demanar una solució.

L’alcalde alcoià, Toni Francés, ha traslladat directament a Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, la preocupació per aquesta situació, i ella, es va comprometre a buscar totes les fórmules possibles per a incrementar el nombre d’anestesistes a l’Hospital Comarcal Verge dels Lliris.

Des de Conselleria han anunciat que s’ha incorporat recentment un anestesista en aquesta àrea de Salut, que ja ha acabat la seua residència i que cobrirà una de les dos vacants que té ara mateix aquest servei.

Francés ha comentat que: “Agraïm l’esforç i la preocupació de la Conselleria i dels treballadors de l’Hospital. Sabem que no és fàcil incorporar anestesistes, però ja s’estan fent passos per a resoldre la manca de personal i com s’ha anunciat es continua treballant per a dotar a l’Hospital de més professionals d’aquesta especialitat en el curt i mitjà termini”.

A més, des de l’àrea de Salut d’Alcoi han informat que s’està estudiant altres solucions com compartir personal de departaments pròxims que puguen realitzar guàrdies a l’hospital alcoià i oferir places de difícil cobertura en el departament, que aporten avantatges als qui opten per aquesta mena de llocs. També han garantit que la ciutadania rebrà l’atenció que necessita a cada moment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *