foradia subscriutegrat

El judici per les morts de Domus Vi s’ha ajornat sense nova dataEl motiu és que falta informació requerida a l’empresa i a la Generalitat


El judici per les morts de la residència geriàtrica Domus Vi d’Alcoi durant la pandèmia per la Covid 19 hauria de començar el 19 de febrer, si bé ha estat ajornat sense nova data, amb l’argument de què falta informació requerida a la Generalitat i a l’empresa demandada.

Van ser 74 les persones que van morir a Domus Vi Alcoi durant els inicies de la pandèmia, l’Associació de familiars d’afectats ha presentat una demanda per 18 víctimes, que són les que s’han sumat, i demanen a les parts implicades que presenten la documentació i que puga celebrar-se el judici. La situació actual suposa un nou cop per als familiars, que si bé estan decebuts i indignats, continuaran lluitant per saber què va passar.

D’altra banda, assenyalar que des de l’Associació continuen demanant una comissió d’investigació, ja que estimen que seria el lloc on tota la ciutadania podria saber què va passar. Cal recordar que el Ple de l’Ajuntament d’Alcoi va demanar a la Generalitat que es creara aquesta comissió, si bé es va saber que la petició no havia prosperat perquè cap grup de Les Corts l’ havia assumit, i aquesta és la manera de què comencen a tramitar-se els temes que allí arriben, segons va transcendir en el seu moment, fa pràcticament un any.

Cal recordar que abans de la pandèmia ja s’havia creat una plataforma d’afectats per les condicions que patien els residents a Domus Vi d’Alcoi i Cocentaina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *