foradia subscriutegrat

L’AMPA del CEIP El Romeral organitza una xarrada amb motiu del Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

Estarà a càrrec de la científica Laura M. Parro

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, AMPA, del CEIP El Romeral, volen incentivar les vocacions científiques entre els xiquets i les xiquetes. Per això, i amb motiu del Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, des de l’AMPA s’ha organitzat una xarrada el dimarts 13 de febrer per a l’alumnat de 5é i 6é de primària a la qual assistirà Laura M. Parro com a ponent.

Laura M. Parro és científica planetària, geòloga concretament, i especialitzada en Mart. A més, s’ha dedicat a comunicar la ciència i ha participat en programes com La Resistencia. Parro parlarà a l’alumnat sobre la seua experiència professional i com ha arribat fins on ha arribat com a científica. L’objectiu de l’activitat és que els xiquets i xiquetes puguen tindre referents reals femenins i poder així incentivar la curiositat en aquest àmbit, especialment entre les xiquetes.

L’AMPA del centre organitza durant tot l’any nombroses activitats d’oci i educatives. Ara es troba plantejant tallers per a famílies sobre temes relacionats en l’educació (pors, acompanyament emocional, relació entre germans, etc.) o la festeta ‘Ubuntu’ (per Setmana Cultural).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *