foradia cdturisme

María de l’Olivar impartirà classes a l’alumnat del Conservatori de Dansa d’Alcoi en la setmana cultural

Les classes es faran de vesprada des del dilluns dia 19 de febrer fins al divendres 23 de febrer

El Conservatori de Dansa d’Alcoi celebra anualment una setmana cultural on un professor de prestigi imparteix classes a l’alumnat.

La professora convidada per a aquest curs és l’artista valenciana María de l’Olivar. Va començar els seus estudis en el Conservatori Professional de dansa de València i els va finalitzar en el conservatori de dansa Carmen Amaya de Madrid. La professional és una ballarina versàtil amb una sòlida formació en dansa espanyola i contemporània. És artista convidada de ball flamenc en produccions del Ballet de Catalunya i la seua experiència inclou la participació en el projecte inclusiu de dansa contemporània de ‘Sinffin Produccions’ destacant-se com a artista convidada en escola Bolera i flamenc, amb nombroses actuacions en el Teatre Apol·lo de Barcelona, Gran teatre d’Elx, Teatre Gayarre de Pamplona, Teatre Fortuny Reus, entre altres.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que les ballarines i els ballarins en formació adquirisquen majors coneixements en les especialitats que estudien en el Conservatori durant el curs escolar, així com que coneguen de primera mà el futur professional que els ofereixen els ensenyaments Artístics. En aquesta ocasió l’especialitat que s’oferirà és la de Dansa Espanyola.

Les classes s’impartiran als alumnes matriculats a partir de 2n curs de Grau Elemental i els tres cursos d’Ampliació d’Estudis i es faran en jornada de vesprada des del dilluns dia 19 de febrer fins al divendres 23 de febrer.

L’edil d’Educació, Alberto Belda, ressalta el compromís amb el Conservatori tant en música com en dansa des de l’Ajuntament ha sigut constant els últims anys. Des del Conservatori Municipal d’Alcoi han eixit grans professionals de dansa i música, que treballen a tot el món amb un reconegut prestigi, estem orgullosos d’aquestes persones i continuem treballant per a continuar creant professionals que exporten el nom d’Alcoi a través d’aquestes arts”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *