foradia cdturisme

Les jornades de portes obertes dels quatre col·legis públics d’Alcoi seran escalonades

El dia 11 de març Miguel Hernández, el 12 Romeral, el 13 Sant Vicent i el 14 Horta Major, i els assistents coneixeran la metodologia i les instal·lacions de cada col·legi

Els quatre Col·legis d’Educació Infantil i Primària (CEIP) públics d’Alcoi han organitzat aquest any les jornades de portes obertes de manera escalonada, i tindran lloc entre l’11 i el 14 de març. Aquest any s’ha optat per fer les portes obertes dels col·legis públics de la ciutat la mateixa setmana, però cada centre un dia, buscant una major organització.

Així, l’11 de març serà el moment de les portes obertes del Miguel Hernández; el dia 12 el Romeral, el 13 de Sant Vicent i el 14 de març arribaran a Horta Major. Cada dia i cada centre tindrà dos torns de portes obertes, un al matí a les 9.30 hores i un altre de vesprada a les 16.00 hores. Els qui vagen a l’opció de matí, podran veure a l’alumnat al centre com treballa normalment, des de les aules de dos anys fins a sisé de Primària, que són les opcions que tenen.

Les mares i els pares que vulguen sumar-se a aquestes jornades de portes obertes no cal que facen inscripció prèvia, encara que si volen confirmar assistència ho poden fer, però no és necessari. Si hi ha persones que no poden anar a les jornades de portes obertes i voldrien conéixer el centre, poden telefonar i concretar una reunió.

Les jornades de portes obertes faciliten conéixer la metodologia de treball de cadascun dels centres, els valors en els quals treballen i les instal·lacions. A la visita gaudeixen d’un vídeo sobre tot allò que ofereix el centre, des de com funciona la metodologia d’aprenentatge, a les activitats que es fan, com són les instal·lacions, les eixides… en definitiva, tot el que pares i mares necessiten saber a l’hora d’escollir centre per a les seues filles i fills. També coneixen les senyes d’identitat dels centres, entre les quals està una educació basada en valors com la igualtat, la solidaritat i la inclusió, entre altres, i tot el que es fa per aconseguir materialitzar-ho de la mà d’un competent i implicat professorat.

Una vegada escollit el col·legi, el següent pas serà la preinscripció, que serà en les dates que fixe la Conselleria per als centres públics. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *